Doorzoek site

Sharp LED badkamer inbouwspot Granada kantelbaar | warmwit | set van 3, 4 of 5 stuks

Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
9 review(s)

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

€ 69,95

Klantenreviews

9 artikel(en)

per pagina
Cree Granada Review by Led set
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Top led-lampen. Makkelijke installatie. Mooi licht. Snelle levering. (Geplaatst op 15-06-2016)
Goede service Review by Tutunciyan
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Heb onlangs 2 setjes besteld waarvan 1 een storende bromgeluid gaf terwijl de andere set geruisloos stil was. Per mail gemeld en direct info ontvangen hoe te retourneren (gratis!), inclusief een telefoontje tussendoor. Lampenset is vervolgens vervangen door een exemplaar die geen last heeft van een brom.

Ik ben zeer te spreken over jullie, dus 5 sterren!

Btw: deze set geeft een zeer warme en brede licht, je kunt absoluut niet zien dat het led is. (Geplaatst op 05-02-2016)
Mooie spots Review by van Bracht
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Mooie complete set inbouwspots, die gemakkelijk in te bouwen zijn, na snelle levering. We zijn er blij mee. (Geplaatst op 20-12-2015)
Superleds Review by RT
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
De leds zijn super, we hebben 2 sets besteld zodat we ook met de aantal leds konden wisselen per travo.
En dus 2 verschillende groepen gemaakt.
Het licht is erg mooi, niet van dat hele witte licht maar warm licht zoals bij een normale halogeen het geval is.
Ik heb nog 2 sets voor mijn zus gekocht omdat die ze ook erg mooi vond voor de badkamer. (Geplaatst op 03-07-2015)
cree granda Review by Familie Breurs
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Mooie Cree Granda spotjes. Heb ze aangeschaft omdat de 12 watt zo fel licht geeft. Ben er erg blij mee. (Geplaatst op 15-10-2014)
mooi Review by Diana
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Heb deze led spotjes aangeschaft omdat een vriend zij dat ze erg goed waren. Ondertussen heb ik ze ook in huis en ik ben erg blij met ze. De led spotjes waren ook nog snel binnen gekomen. Tevreden. (Geplaatst op 02-09-2014)
goed Review by Dana berkx
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
De Granada's zijn mooie inbouwspots. Heb ze nu thuis ik moet ze nog laten inbouwen maar ze zien er wel mooi uit. Verder vind ik de prijs wel wat aan de hoge kant. (Geplaatst op 28-07-2014)
Helft goedkoper Review by Aaron
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Mooie set inbouwspots. De led spots zijn van 12 watt dat geeft ze een extra fel licht. Het verschil tussen winkelprijs en jullie prijs is een hele grote verschil. Bijna de helft goedkoper. (Geplaatst op 23-07-2014)
Happy met de spots Review by keijsers
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Goede inbouwspots van een goed merk. Ze werken prima. Ik ben er blij mee. (Geplaatst op 22-05-2014)

9 artikel(en)

per pagina
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Sharp LED badkamer inbouwspot Granada kantelbaar | warmwit | set van 3, 4 of 5 stuks

Hoe waardeert u dit product? *

  Beoordeling
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding