Doorzoek site

Cree LED badkamer inbouwspot Costa kantelbaar | warmwit | set van 3, 4 of 5 stuks

Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
13 review(s)

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

€ 59,95

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Mooi wit Review by Familie Jacobs
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
De Costa heeft een mooi wit uiterlijk, daardoor pas hij perfect in onze badkamer. installeren is ook goed te doen. (Geplaatst op 29-12-2015)
Cree spots kantelbaar Review by kw
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelle levering, zien er goed uit. Na bestelling besloten ook een kantelraam te plaatsen, deze nu eerst plaatsen en dan de lampjes. Dit voor een juiste verdeling. (Geplaatst op 21-09-2015)
lumen is ok Review by Coby
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Voldoende lumen voor de badkamer. (Geplaatst op 04-02-2015)
5 sterren Review by Michel v.l.
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
5 sterren van ons. Prijs was goed (Geplaatst op 01-02-2015)
Super resultaat Review by Karin
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Het resultaat mag er wezen. We hebben de hele badkamer aangepakt. Spotjes in het verlaagd plafond en tevens de spiegelverlichting besteld. Goed licht (Geplaatst op 26-01-2015)
mooi Review by K. Stammen
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Mooi geen opmerkingen (Geplaatst op 08-01-2015)
inbouwspot Review by hallo
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Wij waren op zoek naar witte inbouwspots. Deze besteld. Verkeerde spotjes geleverd gekregen. Meteen retour gestuurd en de dag erop de juiste spots gekregen. Afhandeling was verder goed (Geplaatst op 15-10-2014)
badkamer spot Review by i. vestjens
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
mooie badkamer spot. Wij zijn tevreden. Ook over de snelheid, contact en levering. (Geplaatst op 11-10-2014)
witte badkemerverlichting Review by hoi
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Lang gezocht naar mooie witte betaalbare badkamerspotjes. Bbesteld en meteen geleverd gekregen. Uitstekend! (Geplaatst op 03-09-2014)
badkamer Review by Shana Classen
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
De spotjes zijn super. We hebben ze in de badkamer zitten. We hebben 3x 3 stuks gekocht. (Geplaatst op 06-08-2014)

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Cree LED badkamer inbouwspot Costa kantelbaar | warmwit | set van 3, 4 of 5 stuks

Hoe waardeert u dit product? *

  Beoordeling
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding