Doorzoek site

Cree LED trapverlichting Calpe | vierkant | warmwit | 1 watt

Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
12 review(s)
  • Koop 5 stuks voor € 49,50 per stuk en bespaar 1%
  • Koop 10 stuks voor € 49,00 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 15 stuks voor € 48,50 per stuk en bespaar 3%

Beschikbaarheid: 1 - 2 werkdagen

€ 49,95

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
traptredeverlichting Review by speedy gonzales
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
In een villa 28 inbouw leds spots geplaatst boven de traptredes. Supermooi verlichting behalve de lichtopbrengst, deze is erg fel. Weet iemand een oplossing? bij de specificaties stond bij (niet dimbaar).
groetjes speedy (Geplaatst op 25-02-2016)
helemaal blij Review by Mirjam
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Helemaal blij met deze verlichting. Ze zien er super uit in ons trappengat. Krijgen er veel opmerkingen over. Bedankt! (Geplaatst op 29-10-2015)
trap Review by ll
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
we hebben bij de renovatie van onze trap gekozen voor trapverlichting. geen spijt van gehad. het ziet er chique uit (Geplaatst op 21-05-2015)
trouwe klant erbij Review by Jonas
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
De trapverlichting is een succes in ons huis. Als verrassing geinstalleerd bij onze trappen voor mij vrouw en ze is er helemaal weg van. Een uitermate tevreden klant ben ik. (Geplaatst op 16-10-2014)
trapverlichting Review by Ricardo
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Keuze gemaakt om deze trapverlichting te bestellen. En wat een uitstekende keuze hebben wij gemaakt. Niet alleen is de trapverlichting prachtig maar de service die wij hebben gekregen is wel een beoordeling waard. Bedankt voor alles. (Geplaatst op 09-09-2014)
led trap lichten Review by familie napper
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelle levering,
Duidelijke site
mooie led trap verlcihting (Geplaatst op 02-09-2014)
mooi sfeertje Review by Tim
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Goede trapverlichting van een goed merk. Ze werken prima. Ik ben er blij mee. (Geplaatst op 15-08-2014)
ga zo door Review by Robin van Cruchten
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Zie steeds mooie dingen op jullie site. Ook deze led trapverlichting heb ik aangeschaft. Het staat erg mooi. (Geplaatst op 12-07-2014)
vanwege goede service, review Review by holzken
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Mooi en uniek precies wat ik zocht. Heb ze vandaag binnen. Ze gaan ze morgen inbouwen. (Geplaatst op 13-05-2014)
super blij Review by Natalie
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Prachtig! Super! Ben echt echt super blij met deze trapverlichting. De trappen zien er nu mooi uit. Ook is het echt uniek. (Geplaatst op 02-04-2014)

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Cree LED trapverlichting Calpe | vierkant | warmwit | 1 watt

Hoe waardeert u dit product? *

  Beoordeling
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding