Doorzoek site

Bridgelux LED grondspot | warmwit | 1 watt

Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
9 review(s)

Beschikbaarheid: 1 - 2 werkdagen

€ 27,95

Klantenreviews

9 artikel(en)

per pagina
Mooie spot Review by Fam. Stevens
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
We hebben deze grondspot langs onze oprit gelegd en het ziet er super uit. Ook een voordeel dat hij van RVS is. (Geplaatst op 09-10-2015)
grondspot Review by Ans
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Mooie spot, prijs kwaliteit zeer aantrekkelijk. Zeer snelle levering (Geplaatst op 02-03-2015)
zeer tevreden Review by Bianca
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
mooie spot, snelle levering, goed licht (Geplaatst op 25-02-2015)
minder licht Review by Loes klaasen
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Ze zijn niet zo duur voor grondspots. Maar ik vind de kwaliteit van het licht niet zo geweldig. Voor de rest staan ze zeker mooi. (Geplaatst op 06-09-2014)
5 sterren Review by 5 sterren
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Een degelijke spot met goede lichtopbrengst. Perfect om je parkeerplaats, tuinpad of oprijlaan mee uit te lichten. (Geplaatst op 02-09-2014)
oprit spotjes Review by kira
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
12 van deze grondspots in onze oprit gezet. 6 aan de linkerkant en 6 aan de rechter kant. Het schijnt mooi. (Geplaatst op 05-08-2014)
ronald Review by Ronald
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Makkelijk te installeren grondspots. brengen mooi sfeer naar je tuin. snel geleverd, goed verpakt. klantenservice is makkelijk bereikbaar. (Geplaatst op 03-06-2014)
goede grondspots Review by Imane
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Goede grondspots. Erg mooi licht. (Geplaatst op 15-05-2014)
1 watt voor oprit Review by familie beterams
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding
Een goede spot die maar 1 watt gebruikt. Dat is wat ik zocht voor onze oprit. Ze zitten er inmiddels in en ze zijn alles wat ik ervan had verwacht. (Geplaatst op 01-03-2014)

9 artikel(en)

per pagina
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Bridgelux LED grondspot | warmwit | 1 watt

Hoe waardeert u dit product? *

  Beoordeling
Algemene beoordeling
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteitverhouding